2010 är snart över och jag tar 2011 med motto Lev nätterna som en gris och lev dagarna som en hund.

Får väl säga att 2010 var året jag började leva, blev en stor förändring efter flytten in till Norrtälje som gjorde att ag har träffat mycket trevligt folk och lärt känna en massa bättre. Jag ser 2010 bara positivit med en underbar sista termin med 9D med en bal som jag aldrig kommer glömma och en sorlig skolavslutning och sedan en underbar sommar som spenderades mest med några underbara tjejer som jag har kommit sjukt när och är några av dem finaste vännerna jag har. Jag välkomnar 2011 med kärlek och en stor förväntan om en grym sommar och en fin tid i klassen och spenadera en massa tid med mina vänner :) Gott Nytt år jag tänker fira nyår stort i kväll.



The real stuff x)


KEVIN!!!!!!

Blev myskväll hemma hos Elina i kväll :)




E

Och inga tårar på min kind Tack hej, fuck dig Jag har fått nog

Här sitter jag med näsblod och hostar lungorna av mig x) Förkyld IGEN väldigt roligt :P Jag har inte gjort så mycket det dem här dagarna, var i stockholm men mammi i måndags och shoppade lite för myclet kläder på mellandags rean har kläder så det räcker nu eller för ett litet tag i alla fall ;) och igår åkte jag till tandläkarn och var där i mindre än tio minuter kul när det tar cirka en och en halv timme att åka dit (Y) Och sen gjorde jag om mitt rum igen för sjunde gången sen jag fick det :P Men ska ställe tillbaka allt igen blev inge bra :) Ha det bra i alla ihop jag kommer inte orka blogg så mycket på ett tag så vi hörs när vi hörs :)

Mellandags rea :D



En lång kjol, en svart maxikläning oh ett par harembyxer och några tjocka tröjor men dem vill inte bli bra på bild :P

Julen 2010

En vanlig julhelg som har beståt av Mat, kalle, Mat, Julklappar, Mat, stallet, Mat, Fota med Emma och lite mer mat.


















I morgon är det julafton bara så att dem som bott under en sten senaste tiden vet :D


WE<3IT

You desired my attention but denied my affections

Hellu vilken dag det blev i går först va man i skolan och hade avslutning och sa hejdå till klassen. Sen gick jag hem och då ringer min mormor och kommer med ett förslag att hon skulle skjutsa ut mig till stallet å att jag skulle mockao och borsta av striken, och sen skulle vi hämta upp små kusinerna och baka pepparkakor.
Så runt fyra tiden kom hon och hämtade mig så åkte vi t men när vi skulle hem igen så fick hon sladd på bilden så åkte rätt ner i diket och blev fast där, och det tog ngefär två timmar innan vi kom loss så blev ute i kylan ett bra tag vilket gjorde att jag är förkyld nu :P Ska slänga i mig mat nu så kanske jag mår bättre för jag måste städa mitt rum till på fredag och slå in en massa julklappar så kommer stanna inne i värmen hela dagen har ingen större lust att gå ut i 17- grader :P


Så ge mig trettio grader kallt, tomtar överallt och en skog av gröna granar.

Idag har vart en bra men ändå lite sorgsen dag. Den var fin för att det var mys i skolan men sorgset för att fina Johanna åker i morrn så kommer inte se henne på ett tag :( Imorgon är det sista dagen i skolan kommer bli skönt att ha lov och jag har jul känslor i hela kroppen så vill bara att det blir fredag NU!! :) Jag får inte gå ut ur mitt rum för pappa håller på att slå in paket höhö kanske så gå och ljuvkolla :P



You make my life a big bang.



Julmys i stall :)





I say you don't show Don't move, time is slow











Gårdagen var mys :) Jag, Julia och Vickan dansade av oss i några timmar och hade jätte kul på kärleksudden.
Sen fick jag skjuts hem min brorsa och böt min converse mot ett par varmre kängor och drog till Hannes och myste en stund. VId tre traskade jag och Emma hem till mig och somna som stockar. Nu ska jag tjocka i mig ostbockar och titta på Grinchen och kommer väl slockna efter det är helt död i kroppen och i morrn blir det plugga sista och sen julmys i stallet. :)

Counting all the assholes in the room Well I´m definitely not alone

Den vecka har vart fruktansvärt bra förutom att jag har sutit upp några nätter i rad oc pluggat och vart sjukt trött men går man i en awesome klass som min så går dagarna som smör :)
Veckan har beståt av luciatåg, lunch med Emma, Sara och Petra, fick se en till Isländskfillm med den sämsta filmmusik i historian, fått sett en konstig brttiska film på engelskan blivit klar med alla grupparbeten för i år, en rikigt läcker affisch som man säger blev klar och sen har en massa annat skojja hänt.

Helgen kommer bli fin i morrn ska vi dra ett gäng tjejer till kärleksudden på kvällen och dansa av oss lite och sen dra vidare på nattligt skoj.









Weep Little Lion Man, You're not as brave as you were at the start

Julbak med bästa tjejerna igår :) mysfaktor på hög nivå :)











30 years ago 8 December 1980



I´m done with it.


Nej jag kan inte dansa Det ser bara psykopatiskt ut

Gårdagen blev bra till slut, Den började bra, i mitten gick jag ner i botten och sen sluta den fruktansvärt rolig :D











Bilderna fått av Johanna Norlin (http://johannanorlin.blogg.se)

A brotherhood of man

Sammanfattning: Idag jul pynt, lång men mysig mediaprouktion, hem käkade, åkte ut till stallet, bussen hem 25 försenad, när den väl kom så såg den inte mig och åkte förbi i panik sprang jag efter och busschafören tvärtstannade precis framför mig så jag sprang rätt in i bussen med huvet före, slog i knäna så jag fick skrubbsår och mina byxor gick sönder :(  Nu sitter jag och kollar på bilder från en gamal art performance av Yoko Ono insperationen hoppar höga höjder i huvet. jag äter även macdonalds paj som jag fick av snälla Lisa :) Imorrn blir det skolan till halv fyra sen ska jag gå ner till granngården och köpa brodar och sen åka ut till stallet sedan har det blivit planer på något kul.


We are people that rules the world

Man försöker och försöker till man till slut har försökt för mycket. Känns som ett sytem som är helt förjävligt och sakta men säkert bryter ner en till botten av den bottlösa grunden. Jag gör allt förvirrat det snurrar för mycket och det blir värre och värre måste få kontroll över det igen innan jag ramlar genom en bottenlös värld.


You think you're so clever and classless and free But you're still fucking peasents as far as I can see

Jag är helt slut, den dag har känns jobbigt lång, en sån dag då allt och alla är i mot en så vill bara sova nu. Hoppas på att morgondagen blir bättre, vi ska ha julpynt på mediaprogramet vilket kommer förhoppningsvis vara mysigt.
Jag är less på detta kalla vädret, för många har tappats bort på väggen, alla gör små saker till överdrivna problem och dra ut på saker för länge. Jag vill ha tillbaka det som var förr, måste sluta låta andra bestäma över mig och låta deras egon försvinna ur mitt huvud.

RSS 2.0