They’ll be gone I guess I’ll still be standing here.


.

Här sitter jag och njuter av ledigheten och njuter av att vara ensamma för första gången på länge. Lyssnar på The tallest man on earth och käkar vindruvor, skriver ett CV att lämna in till resturang där jag förhoppningvis kommer få jobb på. har en vitt pinne i handen och funderar starkt på att knäcka en kall öl för att göra den sällskap.

.

Känslan av att vara ovetande är så jävla skrämande. mina brorsa ligger troligtvis i en ambulans just nu, jag hörde mamma för tio minuter sen prata i telefonen med någon och sa ring efter en ambulans och sedan ropade hon efter pappa och dem båda slägde sin in i en taxi. Hatar att detta alltid ska hända honom, när han i storsätt är den viktigaste personen i mitt liv.

De e fest nuuuu!!!


Så dansar vi till dansmusik igen

Håret lgger platt längs mina kinder, kaffe koppen står på bordet framför mg och ska förhoppningsvis väcka upp mig lite till, ett ny öppnat cigg paket gör koppen sällskap, drickan står på kylning inför kvällens festligheter. Mina sista pengar ligger och väntar på att försvinna i morgon men det gör nästan inget för på måndag ligger det 7500 kr i min hand plus lite mer kronor kvar glömd dricks. Nu ska det spåras till hundra


Tjenare Mange

En månda har gått utav lovet och jag har ägnat min tid åt jobba mest lika så denna veckan som varit, dock har vi inte haft så mkt gäster så har mest sutit med brorsan och vikt serveter och snackat vilket var väldigt länge sedan man kunde snacka själva och snacka om ett visst problem. Helgen har beståt av försenat firande av brorsan som fyllde år när vi va P&L så släkten var här nästan hela dagen. Och sen avslutades veckan på en spontanare på Donken med Märta och Emma en kvart innan stängdning. Allt för denna gång lär bli länge till nästa tyvär.

Konsten att hänga med Kattungar



Mys 17års firande på Elinas altan


RSS 2.0