Jag var förblindad av att solen sken så stark. Men mina ögon kommer alltid le mot dig.

Hej har precis vart på bio med Emma, vi va och såg Himlen är oskyldigt blå som var jätte bra man kan väl inte klacka när Bill Skarsgård är med det är en fy satans snygg familj de där :) Nu ska jag sova  och i morrn blir det tandläkarn och sen stan med mamma och stallet på efter middan :)


I don't start I don't end I don't change on my own
I don't ever wanna feel like I did that day Take me to the place I love, take me all the way

Halloj vart dunderförkyld hela veckan fick tillbaka rösten i dag men den sprang iväg igen så nu låter jag som en drogdealer igen. I morgon blir det upp tidigt och gå på utvecklings samtal med Mamsen och sen hem en liten stund.
Sen har vi bara två timmar estetisk verksamhet och sen slutar vi för dagen vi ska stanna kvar några och käka pannkakor hihi och sen är det höstlov ÄNTLIGEN :D:D jag ska vara i stallet så mycket som det bara går har en massa att ta igen behöver ridterapi igen och behöver få prata Vickan ordentligt, Ska fota henne en dag när hon är ute och rider :)

Hon är en fin vän hon Johanna :)


Men det blir bättre om vi e' tillsammans Så mycket bättre för oss allesammans


And i was like fuck you, fuck fuck you

vaknade upp i fredags med snö på marken blev så himla lycklig älskar snö finns inge mysigare :) En skol dag som rullade på hade en jävla huvudvärk när jag kom hem dock blev idol och en promenad med Tara på kvällen.
i Går så va det städning och stallet som källde på dagen och sen blev det märta på kvällen vi började det hela med att leta nycklar :) I morse gick man upp för att åka till Stockholm och jobba. En tungförkyldning och en sprängande huvudvärk gjorde det inte roligt att jobba till en massa djurgårdssånger och spring hit och dit. Hade tänkt sova men har redovisning i ARL i morrn men mitt papper ligger av nån andledning i min väska som blev kvar hos märta så måste skriva allt.Har man tråkigt kan man ju alltid äta sin katt
Ett ufo gör entré

Och slutligen, den kanske allra viktigaste insikten. Det är inte bara du som låtsas. Alla gör det. Kanske är du bättre än de flesta. Så grattis till dig


Deghäälg

Halloj :) Sitter och dricker té och äter flingor gööttt :) Helgen har haft lugn, sliten efter förra helgen plus en seg skol vecka så hoppa jag i säng tidigt i fredags hade vart ute och fotat i tre timmar innan sprang runt på gatorna i området fotograferad från marken så kröp omkring och fick syn på två tanter som tittade ut från ett fönster och skrattade gott åt mig :P igår åkte jag och mammi ut till stallet och jag longerad strike som aldrig har haft så fina bakben i traven när jag longerat :) på kvällen blev allt rörigt och jag gick och la mig skit arg. men vaknade med leende på läpparna av mammas skratt, satt mig och pluggade några timmar och sen åkte familjen plus Lisa till Anderlidarna för att fira lilla Jonta som fyller 11 bast på tisdag när vi kom hem så gjorde mamma och pappa hembakta pizzor vilket var mycket gott :)

Lilla söt kusinen elva år nu :)


Hur kan ett gott skratt förlänga livet när tiden går så fort när man har roligt?
Ingen gör det bättre än honNothing suits me like a suit


Kärlek till denna bild xDJAG ÄR 16 ÅR NU ÄR DET BARA 730 DAGAR TILL JAG FYLLER 18 ÅR :D:D:D:D


vem fan är det där? renässansen är här!
VAD GÖR VI NU GÖR VI!!!

Nu måste man pansar fixa sig för kvällens festligheter :) Sen vid fem kommer Hanna och Sofie och då ska vi laga mat och sen kommer det folk hit :D


Midnight of 091010 look inside myself and see my heart is black I see my red door and it has been painted black

Färgat hårt, städat rummet, spelat The beatles och Rolling stones högt och för första gången på länge har jag lagt fram kläder till i morrn och på söndag, hatar att göra så gillar att bara slänga på mig första bästa blir alltid bäst så :P Nu ska jag snart sova

Det finns en gata där alla kan mitt namn Jag ramlar dåliga gatan framHoffmaestro (KÄRLEK)He wear no shoeshine he got toe-jam football He got monkey finger he shoot coca-cola


Datakunskap med Julia :)


Little darling, it seems like years since it's been clear


Ingen sörjer när du dör ingen ska sakna det du gör ingen vill veta vart du köpt din tröja.

Blåmärken på låren efter en galen cykeltur, Seg dag i skolan, ser ut som en man på skolfotot, Nu en massa plugg.


Hard working people???taggat till tusen

taggat till tusen för lördag  och jag är trött som ett svin och vill sova nu. Grattis Sofie på lördag kör vi järnet :D


Du får gärna komma och spela kids för mig xD


Nu Vet jag vad du kommer att säg och det känns som första gången

Städar rummet och pressar detta underbara band :)Faller jag nu går jag sönder Dom kommer peka för alla har hört det

Min kropp är en isbit har haft en jätte trevlig kväll hos Rebecca med trevligt folk sen gick jag strumpfota ut och hämtade Märta vid volvo och frös skiten ur mig. Vi gick tillbaka till Bärsen men blev inte så sent där.
Jag och märta hade tänkt gå och sova men hamnde i ställe på en 18 års fest men tyckte att det var så pinsamt att vara där av olika anledningar så stack hem efter nån timme och cyklade i kylan hem så har ont i fötterna nu men ska sova nu så kanske hinner värma upp mig innan jag mister någon tå :PJag gräver mig grav för dig, Jag är en soldat för dig.

hej har precis gjort hela oktober planerd känns det som. Nästa helg blir der firande av mig och Sofie här hemma kommer hit en massa härligt folk, Lördagen efter der blir det troligtvis ner till södertälje och träffa Kim och Svag :D
I kväll dra jag hem till Bärsen och har det allmänt bra.För dig ska jag, göra det tusen gånger om. Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.

Halloj Sutit och lyssnat på A-Rays låt hela kvällen får ett jävla lyckorus av den låten helt underbar, Oskar kan gå och lägga sig nu:D  Började klockan ett idag och hade bara två lektioner trött som jag e har hag sutit och slöat hela kvällen vilket kanske är bra för att jag ska upp tidig till stallet i morrn så ska hoppa i säng nu. God natt :) Är en soldat för er :)


Memorise in blue


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.


RSS 2.0