A tjena!!

Har fått ett fett erbjudande att dra ihop ett sommar program hos radio roslagen.
hoppas för allt smör i småland att det kommer hända!!måste bara hitta nån/några skojsika
filurer att göra det tillsammans med.I morgon är midsommar och jag plannerar ett jobbig bakfylla på söndag!! puss på skinkan.
 

Låt mig kyssa din panna

En vecka har gått av sommarlovet och allt började med en middag hos Vickan och avslutades med dans på en grusplan vid gamla högstadiet full och glad ramlade jag på ett berg men fortsatte dansa vidare och traskade arm i arm med mina fina classmates och somnade som en kung i min säng. fredagen beståd av studenfirande var till Rimbo och fira min vän som jag känt längst i världen Pella som hest skrattade egenom hela present öppningen. Vi åkte sedan vidare ut till Älmsta till bästa Lisa.

På lördagen knäckte jag till benet och min skadda från torsdagen ledde till att jag hoppade på kryckor hemma hos Elina som ställde till med stor 18 års fest med massa bekanta ansikten. Sofia var fyllechaffis, jag och fina Sara sjöng så högt vi kunde hela vägen med till Norrtan.

Resten av veckan har beståt av två dagar jobb, gjort klart en massa rester. Har ätit jordgubbar, drukigt cider, rökt lite för mkt med Sofia. Kört runt med Pella som tagit körkort och dragit en donken och tagit igen förlorad ti. ikväll blir det fotboll och annat. sen väntar tre dagar med jobb. woop woop.


That was Wisconsin that was yesterday


Starten för sommar


RSS 2.0