I´m Sleeping with your dreams

Blogg.se app är verkligen inte bra det kommer upp dubbla inlägg och under detta ligger ett inlägg med alla bilder som jag la upp förut igen och det går inte att ta bort det.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

God Jul

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Fairytale of New York

image descriptionimage description

YEEAHHH!!!

Hej nu är jag så där super bra så jag har skaffat en Ipone och skaffat sånt där collt instrgram grej så om nån vill lägga till mig så heter jag dahlaan även om jag bara lagt upp en bild dock men... i alla fall :)

"Success is having to worry about every damn thing in the world, except money." -Johnny Cash


För varje dag växer ni i mitt hjärta och min omgivning blir bättre och bättre och nu verkar allt falla på plats och 2012 kommer bli vårat år. För detta är en av dem finaste bilderna på min dator och det har tagits många bilder och det kommer tas många till.

Julia

Hej peeps jag sitter och fixar oxh trixar med bilderna från helgen som jag ska försöka få upp i kväll eller i morgon. Vill bara säga att min vän Julia är nominerad till ett pris i norrtälje tidning och hon är så sjukt värd att vinna så skulle var jätte bra om ni skulle kunna lägga en röst på henne för hon skulle verkligen förtjäna att vinna.

Rösta här:
http://norrteljetidning.se/sport/1.1474733-kandidat-2-julia-logard

Mockadojanlevisskjortanklockan+Simon&Garfunkel


CheapmondaysmammasskjortaDrmartens


Welcome to mee

Eftersom detta börja bli en kanska tråkig och tom blogg så fick jag smått panik och fick en idé som flera andra har gjort vilket är lägga ut ett fint inlägg av sitt rummis så det fick bli det nu för mitt är för en gång skulle städat.



Jaa förutom att jag har storstädat mitt rum så har jag gått stadsvandring i mina nya DM vilket lede till hemska skavsår, jag har haft nationella i matte, vart i stallet och pluggat. Men snart är det helg och då ska jag ha det för himla bra.

DR MARTENS


Svefn-g-englar


John lennon

When i was 5 years old my mother told me that happines was the key of life.
When i went to school, they asked me what i wanted to be when i grew up.
I wrote down "Happy", They told me i didn´t understand the assignment,
and i told them they didn´t understand life

Min ängel vid sängen

Säg hej till en av mina två finaste djurvarelser min kisse Kattis. Som är vindögd och har en sne svans. Hon fick lilla svansen klämd i en dörr när hon var några dagar gamal så om hon är ute och springer jätte snabbt så springer hon snett. Hon sitter oftast i mitt fönster och kollar på männsikor som passerar och sedan ska hon alltid sova på en filt på min hylla som jag har över min säng där hon ligger och vaktar när jag sover.

GOD MORNING MY LITTLE SUNSHINE!!


Awsome ny Skjjorta!! 75 kr på REDKROSSS


http://simonlussetti.com/

Stört skön kille kolla in hans blogg!!!

RSS 2.0