slitna media elever som ÄNTLIGEN är klara med grupparbete


Fried hockey boogie

Skridsskor ur kass telefon kamera vinkel.

well it´s just that i´ve been losing for so long


Sången de spelar när filmen är slut


Hellu här är det kanska tråkigt


BOB DYLAN KOMMER TILL FUCKING PEACE AND LOVE!!!I'll move to Paris, shoot some heroin, and fuck with the stars

Hallojsan precis kommit från stallet och är nu total död. Igår var klassen till Stockholm och gick till riksdagen för att gå på rundtur där, Fick se Maria Wetterstran (slå det) och en massa andra saker, vi käkade lunch vid rosenbad och såg en massa spring runt med skidor i händerna. På väggen hem satt jag och Andreas och snackade en massa musik och hade kul åt Hannes när han sov :)
Idag har jag och Rasmus sprungit runt och spelat in en massa ljudgrejer i studion tilll en grej i morrn men kan inte avslöja vad vi spelade in eftersom en massa från klass får inte veta blööö...
Nu ska jag äta mat magen skrek redan efter att jag hade vart ute och springt och det var vid fyra tiden så tack för mig och God natt.Några av bilderna är Julias http://lifeofjulia.blogg.se/

We laugh until we think we’ll die, barefoot on a summer night

Hejsan här sitter jag och är smått sur på att min dator är sönder så kan inte ladda in bilder :( Plus att jag missade bussen hem från stallet igen såg den bakom Logårds hus och sprang upp för deras backa men jag hann inte hela vägen fram, så jag gick med storkliv ner mot stallet igen men det är ren isbanna på grusväggen så jag flög rätt på arslet så har ont i hela svanskottan nu, kom hem tils slut i alla fall och fick äta frysta köttbulllar till middag. Tack för mig nu ska jag försöka sova lite :)


Hjärtmedicin mot smärtan i min kropp

Vill bara säga att jag har väldligt fina vänner ni är för bra för att vara sant. Tack för fina sms alla <3

Med ormen runt halsen

Slutade som sagt tidigt idag så blev hem och käka mat, ta en lååång promenad, käka lite mer mat plus winnerbröd.
Sedan tog jag bussen ut till stallet men pågrund av piss vädret och piss underlaget på ridbannan så blev det en kort träning i skritt idag, gick upp till Vickan efter och drack té och snacka om sommar minnen det är bra svårt att hitta nån bättre vän än henne. I alla fall pågrund av allt snack så missade jag sista bussen så fick ringa pappa som lite halvt surt fick komma och hämta mig. Nu ska jag äta mer mat och drick mer té och somna mätt och glad för den fina dagen.


Jag hatar när jag bryr mig om all kritik fast aldrig när dem säger att jag är unik

Hellu jag måste säga att dte är rätt kul att gå i skolan när man knappt har några lektioner, har slutat
före tolv både idag och igår och i morrn slutar jag runt halv tolv. Mina lärare får gärna vara sjuka eller vara utomlands mer :)
Har precis ätit grymmt god middag det är allt bra med en mamma som är grym i köket och nu ska jag läsa
igenom lite papper för en debatt vi ska på samhällekunskapen i morrn, vill inte göra Petra besviken så ska kolla igenom allt ordentligt :)

Hello my name is Inga Svensson

Nu är detta lov slut då går alltid lika fort :( Jag ligger nerbäddad i min säng förkyld och har tittat på film hela efter middagen och ska snart titta på Casablanca har fastnat för svart vita filmer alla ser så sjukt vackra ut och allt är mer naturligt roligare att titta på :P i morrn blir det tillbaka till skolan men har bara en lektion så blir soft start efter lovet :)


I´ve got the rich kids blues

MacDonken med Amanda, Emma och Ivars. Myrorna, Beyond retro, fika med Emma och My. Nu död i kroppen ska nog lägga mig så snart jag kan kalla det normal tid :)


RSS 2.0