Satan i Gatan

Har shoppat 2hand med Mysan, Johanna, Jullan och Emmabemma och sen fikt på tre praliner hihi och nu ska jag till stallet och rida :)

Norrtälje parken

Vilken underbar dag, har i storsätt ägnat hela dagen i parken, några brudar köpte ihop lunch och gott och satt i solen i ett par timmar och nu under kväll drog sig det vanliga gänget och myste med filtar och chips och öl och spelade kubb i gatlykte ljuset, nu ska jag krypa ner i soffan med täcket brevid min sovande mamma och kolla på tv och sedan sova så gott jag kan för i morrn ska det ner till Stockholm och jobba lunchen med dem fina jobbbuddisarna :) Och sen tycker jag att Johanna kan ta sig hem från norrland nu saknar henne om satans liksom :(

I left my heart to the wild hunt


Glad påsk!! :D


I said oh my lord, why am I not strong Like the wheel that keeps travelers travelling on

Hehe blev inlägg tidigare än jag hade tänkt men kan inte sova ligger och oroar mig för lilla Striken,
tydligen har det vart en gubbe som har skärt upp två hästar i Malsta inte allt för långt i från stallet så är orolig för min pojke :(
Men men har haft mysigaste kvällen på länge hemma hos bästis Vickan men de absolut skönaste
gänget man kan inte spenadera en kväll utan Humlan och Erika utan att få magknip av allt skrattande.
Vi grillade på en liten engångsgrill och spelade kubb i mörkret, hade långa ciggsamtal med fina Sofia och avslutade med familjevideos :)


Dancing with ice-creams

JAG ÄLSKAR LOV!!! Sol, värme, springer runt i kjol och bara njuter av ledigheten, i Kväll blir det ut och ha grillkväll med några söt brudar och chilla hemma hos Vickan. Måste meddela att det med bloggandet kommer att vara dött under veckan kommer slänga upp en massa bilder på måndag från helgen och sen får jag se hur allt blir sen vill bara njuta av lovet nu så glad Påsk på er alla :D


Like 2 atoms in a molecule

Igår åt vi vårens första glas på storatorget eftersom vi hade resurs dag som inte utnytjades till hundra dirket :P Och nu har jag lov och sitter på altanen och äter digestive marabou med en kopp vanilja té


And i plan to be forgotten when i´m gone

Går dagen bestod av en massa utkläda männsikor, Theo i nät strumpbyxor, tre brudar som björn liggan, Samuel hade peruk som skägg och en massa annat sött. Resten var nog bara att en fick åka till Akuten och sy ett par stygn men annars var allt helt underbart roligt, Mathias Winnersson var snällaste människan i Norrtälje, Lisa körde med alla killar ut på altanen, Sofie var galnast trotas att hon drukigt minst, Kevin försökte supa min katt under bordet. En helt perfekt kväll helt enkelt.

Denna dag har gått åt att städa huset, jag och Emma tog våra röda cyklar runt hela stan och möte upp Märta och Eve och tog en väl förtjänt måltid på Macdonken och sedan cyklade vi och satte oss i parken i den sköna solen.


Nattligt inlägg efter en super kväll :)

I say you don't show Don't move, time is slow

Städat hela morgonen, ätit stor lunch sutit, det är 20 grader varmt ute och har sutit i solen och rökt ett par cigg med Fina Lisa och snackat en massa skit om kvällen och en massa annat trams. Nu ska jag börja planera vad jag ska klä ut mig till i kväll. Det är Maskerad på schemat med en masssa härligt folk. Och jag är taggad till tusen :D


the blizzard's never seen the desert sands

Hej Jag gillar när det går bra i skolan för i måndags så slutade jag vid elva tid och gick hem och möte mammis sittande på framsidan i solen med en kopp kaffe i handen, det käkades vanilj munkar med Kattis strök runt på tomten och jagade fåglar. Sen åkte jag till stallet, möte Maya och Amanda på bussen ock myste med hästarna och log med alla dem bra flickorna som förgyller ens eftermiddagar, vi panikade till bussen hem med varsin cigg i händerna. Idag började jag klockan ett och då passade jag på att göra klart lite Mulitimedia uppgifter vilket gjorde att jag fick en anledning att baka mormors rulltårta och lyssnade på min älskning genom spotify. Hade i storsätt bara en lektion och vi fick nytt grupparbete på svenskan. Nu ska jag kolla på The big Bang theory och sova som ett litet barn i under mitt täckte med en massa leksaker på överkastet.

Kungen levererar igen


Dreamweaver.....

Jag Gillar inte Multimedia bara för att jag är sjukt dålig med datorer. och vi blir alltid lika snyggt flummig på bilder i min klass :)

Our whole universe was in a hot dense state

Jag är officelt utslagen :) Jag har fan gjort mycket denna helg er än jag trodde att jag skulle hinna fredag gick hemskt nog åt för plugg men va skönt jag somnad med en skål med ostbåggar i handen i soffan. i går tjände jag små pengar på att städa övervånigen (Mamsen stolt) Sedan på kvällen tog jag, Rasmus och Emma oss ut till Älmsta och fröken petra bjud på festligheter mycket trevligt, på natten drog jag och Emma hem och vi hamnade i soffan framför solsidan, jag somnade i soffan igen men vaknade upp runt fyra och kastade mig i säng med Emma på en madras på golvet.
I morse tog vi stora steg mot Norrpan och köpte god frulle och Drog upp Nickis och Lisen och bjudsa dem på frallor :)
Resten av dagen har gått åt till Mer plugg, lång spring runda, Stallet med en super fin häst som var snäll trots att det åkte motorcyklar förbi 24/7. Nu väntar jag på att klockan ska bli tio för då börjar en ny säsong av The big bang theory och då ska det käkas övergivna chips :)
Bortsprunga bilder från helgen.

Hannes har gjort att jag tycker illa om regn :( Jag tycker om regn men han kommer och snackar om en massa strålning och cancer har nog inte kliat så mycket på huden i hela mitt liv :PWonderchild

Blöö jag hatar Naturkunskap framför allt när det är om fysik jag skulle göra vad som helst för att få kolla på the big bang teori men men skola måste tydligen gå före ibland. Denna helg har gått jobbigt fort men den har vart mysig har bilder som ligger och väntar på att läggas upp men jag måste låna broderns dator då så dem får lägga upp i morgon.


Palace of bone

Hej ska snart möta Carro och ta mig en cigg och vi ska traska mot ett glas och käka middag med Julia och Emma. Solen håller sakta krypa fram mellan molnen hoppas det kanske blir lite sol innan den går ner för natten bakom molnen.


But the battle wages on for toy soldiers

tack gode gud för helg jag höll på att bryta ihop igår orkar inte skolan när hilmlen är så grå men fredagar är alltid för jäkla roliga framför allt förr att i stortsätt hela klassen kommer in nåt flummtillstånd och mest bara tramsar runt och man går hem med ett skratt i munnen hela väggen hem :)
Nu i dag har jag försökt överta det så kallade snö berget på altanen som mer är av isberg men har fått bort hälften ska slänga i mig mat och ta resten sen, känns som att jag kommer vara guld i fleras ögon framför allt i Mathias och Erikas när det är klart och man äntligen kommer kunna sitta där ut :)

Fredags mys på slö resurs :)RSS 2.0