I min klass sliter vi i skolan framför allt när vi läser isländska dikter.


Man är tillbaka på mammas gata Bland fotbollsmålen ungdomsgården Ungdomsåren det är då det slår en

Jag vill göra om hela den här helgen. Igår natt kom jag hem sent och var sliten i hela kroppen men jag hade ett sånt lyckorus jag vet inte om det egentligen var kylan eller lyckan som fick mig att skaka i hela kroppen när jag stod och väntade på taxi vid busstationen. Oskar Linnros var bästa på länge jag och Johanna sjung för fulla muggar och jag njuta under hela spelningen.
Gårdagen var underbar, åt godmiddag och fick stå en meter från en av mina hjältar Timbuktu han sjöng ett par låtar och sen skrek jag halsen när Supreme kom ut och dem sjung Mammas gata och jag kände att mitt livs pussel var lagt.
Med smärta i fötterna tog jag mig till tunnelbannan och åkte hem till Norrtan men var lat nog så tog en taxi hem från busstationen :P
Nu sitter jag och jobbar med lite frågor i Samhällskunskap och sen ska jag sova blev inte många timmar sömn denna helg :P


Nån annans problem, det e nån annans problem


Jag gick i ett kvarter idag, som en gång var hela min värld.


Fy fan va skönt!!

Tjena Igår stack jag, Johanna och Amanda till Stockholm vid tolv tiden och möte upp Maria, Ida och Cajsa. Sen stack vi och käkade på kungshallen och sen stack vi till Berns för att se Kungen själv Oskar Linnros som var fucking awesome :D Dock blev det inte så mycket foton för Johanna skulle ta bilder md sin systemkamera men vakterna sprang runt och sa till alla med bättre kameror att dem skulle bli av med dem och dem tog kort men man fick a kort med mobilerna så blev så iställe :P
Han är en fin pojke.


Sura vakter tillät inte systemkameror så blev suddiga telefon bilder

Det var så länge sen sist jag kände hjärtat slå

Haalooj Jag är upp med tuppen och är fullt laddad för en dag i skolan höhö nej men vaknade före alarmet vilket är något av det bästa som kan hända efterasom man känner sig helt utvillad, men jag har hunnit ätit frukost för en gång skulle och till och med skrivit klart sista frågorna på svenskan.

Veckan har vart full propad och jag har slitit håret av mig med en massa plugg jag missade när jag var sjuk och är trött som fan på kvällarna nu men kommer inte dirket få villa i helgen men det kommer bli en av de bästa helgerna på hela vintern för i morrn ska jag se Oskar Linnros och fira Pappa som fyller år och på söndag blir det upp tdigit och åka och ha utsläppet i stallet och fixa med Striken och sen på dan tror jag det kommer fler folk och firar pappa och sen på kvällen åker jag till stockholm på personal middag med jobbet och ser Timbuktu vilket kommer Awesome :) Kommer en massa bilder på Måndag hinner nog inte blogga i helgen heller.

Punkt 1. Presentera mig själv

Oj detta kommer väl bli ett ändå stort tråkigt fakta inlägg om mig själv x) I alla fall jag heter Sofia Elly Dahlqvist, kallas för det mesta för Dahlan pågrund av att när jag gick i fyran så var vi två stycken i klassen som hette Sofia och min brorsa kallades Dalarn så dem i min klass snodde det och ändrde det lite och sen har det sutit kvar :P
Jag bor ungefär en timme utanför Stockholm i den halv lilla staden Norrtälje.
Jag bor sedan första maj i Fågelsången vi bodde förut utanför Norrtälje i Roslagsbro. Jag hatade att bo inne i stan första månderna pågrund av olika andeldningar och jag sov i stortsätt tre timmar varje natt första månaden men det har blivit bättre med tiden och nu gillar jag stället mer och mer.

Jag har en häst som jag älskar mer än något annat som jag tyvär inte hara haft tillräckligt med tid för senaste tiden men det ska det bli ändring på. Jag har på senaste tiden blivit ordnings knakare förut kunde mitt rum alltid se ut som en svinstia men nu är allt på en plats och jag kägger alltid saker på sin rätt plats för att det inte ska se stökigt ut :P

Jag är ungefär 176 cm lång känner mig ständigt som en jätte även fast det inte är jobbigt lång så är många av mina tjej kompisar under 170 men men sånt är livet det kokmmer alltid nåt bra ur det man tycker är fel på sig själv.
Jag har alltid haft kroppkompelx jag hade en tid i sjuan då jag knappt åt något för att jag tyckte det var så jobbigt i skolan, nu i nian försökte jag alltid ha nån ny stil av nån andleding blev typ emo ett tag av nån andeldning men var orolig att min brorsa skulle tycka jag var pinsam så ändra kanska snabbt innan det hann bli nån jätte grej.

Jag är extremt flygrädd när vi åkte hem från Lanzarote i våras satt jag och grinade hela väggen även fast det inte var någon turbelens men jag är även jätte höjdrädd så det är väl därför jag får panik å fort jag tittar ut genom ett flygplans fönster.

Jag är smått besatt av Twilight lästa alla böcker på svenska fyra gånger och alla på engelska tre gånger och sätt filmerna MÅNGA gånger, Jag och min kompis Lina såg New moon fem gånger tror jag första gången på midnattsvisningen här i norrtälje och sen premiären på Rigoletto och sen ett par gånger till efter det :P
Jag väntar som en gris till den 3 december då Eclipse kommer ut på Dvd men blir väl att önska sig i Julklapp.

Nu kommer jag inte på nåt mer så nu ska jag sova God natt.

Pukter jag blivit "tvingad" att skriva om :P


01 – Presentera mig själv
02 – Min första kärlek
03 – Mina föräldrar
04 – Det här åt jag i dag
05 – Vad är kärlek?
06 – Min dag
07 – Min bästa vän
08 – Ett ögonblick
09 – Min tro
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Den här veckan
14 – Vad hade jag på mig i dag?
15 – Mina drömmar
16 – Min första kyss
17 – Mitt favoritminne
18 – Min favoritfödelsedag
19 – Detta ångrar jag
20 – Den här månaden
21 – Ett annat ögonblick
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bättre
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Min favoritplats
28 – Det här
saknar jag
29 – Mina ambitioner
30 – Ett sista ögonblick

No I won't be afraid Just as long as you stand by me


Bilder av Julia (http://lifeofjulia.blogg.se)

Grattis Julia :D:D <3


If you're havin' boy problems i feel bad for you girl I got 99 problems but a dick ain't one

Här sitter jag och hostar sönder mina lungor och dricker vidrig hostmedicin, Har blåmärken över hela knäskålarna efter att jag snubbla på min skatebord som låg precis vid min säng så gjorde en stor fail elr vad man säger.
Kan knappt sitta upp heller för jag måste sitta upp och sova annars kan jag tydligen kvävas av mitt egna slem låtar som ett mysigt sätt att dö på. Är miss sunshine här som skriver om det märks. Ska nog ta och sova en stund och vakna på rätt sida.


Han är en fin pojke.


Jag är ett ända stort FEL.

.

God morgon God middag God kväll

Jag har legat i feber koma senaste dagarna har det känns som, kände mig äntligen frisk i går kväll så gick till skolan i morse men gick igen efter en halv timme kunde knappt andas för att jag hostade så mycket.
Så har kollat på Astrid lingren filmer hela dagen, snart ska jag i väg och fira en släkting och sen ska jag till Farbror doktor :P

Sexydude...


När jag blir stor, ska vi bo bland molnen.
Bilder från Johanna (http://johannanorlin.blogg.se)

ohh Mamma i wanna go surfing.

Röda läppar, millitär skjorta med Reinfeldt pins på vänster sida (fråga mig inte varför men). Taggar för i kväll men Kids i högtalarna som gör en taggad påå det mest hehe x)

Jag bär tyngden utav rymden Ändå finns du i mitt hjärta.


Samma gamla visa men vet inte vad det är för låt.

Har satt ihop en Ikea sak för första gången i mitt liv i dag (stolt) :D Vart på Ikea hela förmiddan med moster och lilla kusin, köpte en klädställning och en massa Ikea påsar till vickan.
Snart blir det stallet sen hem och slagga har kvar den satans förkyldningen som jag har haft i två veckor nu dem vill inte lämna mig börjar bli arg på det :O

Mina linser har gått sönder så har haft min snygga tönt brillor i dag måste medge jag ser väldigt smart ut i dem :)

En milijon på banken men ingenting att leva för.

Hej hej Jag har damm i hela håret x) har möblerat om i mitt rum och dragit ut mitt tvbord och en massa annat skit så och jag har haft sönder mitt element pågrund av att sängen stod mot det förrut så det har vart SKIT varmt för att det inte går att vrida ner värmen så var tvungen att flytta sängen så att det inte skulle gå sönder mer :P
Nu väntar jag på att papsen ska komma hem med nya bläckpatroner så jag kan skriva ut nya bilder att sätta upp på väggen :)

JAG ÄR KÄR!!!
Svart, vitt och allt däremellan


OMG it´s fucking Edward Cullen

Hellu jag gilder runt i min Edward Cullen t-shirt med te fläckar på ett par lila mjukisbyxor och gårdagens smink under ögonen sexigt värre om man får säga det själv.
ska väl ta tag i nåt och börja fixa håret och sminka mig och dricka några koppar té till har haft i mig två koppar på en halvtimme redan men det är så sjukt gott har nog fått samma syndrom som Julia höhö x) 
 

Chill på hög nivå men jag gillart :)
RSS 2.0