Mer London


För Jag saknar dig.


We all want to grow


The Weirdo of the house


On the making mirrors

Jag är så glad så glad på allt har en massa insperation och har en massa så planer i huvet på saker jag vill göra och som förhoppningvis kommer bli av. Har stått som model för Burmannen nu ikväll och vi fyllde hela källaren med rökelser och gamla grejer och nu ska jag dock försöka dricka äckel bäckel mot min hosta och dricka gott té.


För jag saknar dig mindre och mindre


Tre stycken

http://imfancy.blogg.se



http://wolvesandbucks.blogspot.com/




http://www.fridasalomonsson.com/blog/


You can get addicted to a certain kind of sadness


I see the walls then see them fall You break through them all


I come to know that memories Were the best things you ever had


Har dragit på mig min största stickade tröja och dricker citrus té med en massa ljus tända med olika dofter så det luktar en blandning av jordgubb och vanilj i hela min rum blandat med den fina blommdoften från alla blommor jag fick i lörddags. Från min spotify kommer jätte fina låtar med Ben Howard och snart ska jag nog krya ner i min säng och börja läsa boken En dag som kom med i paket från Cdon med en några andra böcker och skivan Go med Jónsi.

i fickle my heart and i woozy my eyes


You can get addicted to a certain kind of sadness

Det enda rikitigt dåliga med höst är dessa förkyldningar och jag har åkt på en vid en rikigt dålig tidpunkt för i kväll ska jag bli firad hihi vilket kommer bli skit kul och då ska man vara hängig och trött. Jaja kom i alla fall hem i måndags morgon från en underbar helg i London och gick med ett leende på läpparna till skolan efter ett par timmar. I tisdags var det min födelsedag och jag vill tacka ännu en gång till alla som sktev grattis på facebook och för alla fina sms.
sen har veckan gått och jag har blivit sjukare och sjukare och blev tvungen att stanna hemma i går men ska nu dricka en massa koppar té och flera glas citron vatten så ska nog hals bli bra igen



Good morning!


Det är kul att shoppa i London må jag säga.


Resten av kläderna ligger i tvätten :P

London


Go sing too loud

En av dem mysigare sakerna som händer på höst är nog Norrtälje Marknaden, jag vicko och Saru gick ner och köpte lite brändamandlar, varsin snygg peruk och en liten drömfångare. Och tog sedan en fika på landkrabban. I morgon bitti åker jag äntligen till London har tjattat ut mig själv nästan men har verkligen längtat på att få åka tillbaka.


You wish your love could see you grow older


Släppat grann ris och käkat dunder middag under lördagen och blivit förtidigt firad igår och fick en massa pengar och lite annat fint plus ett års medlemskap på fotografiska. Nu ska jag försöka få någe plugga klart.

Feel Happy


Vilket Kalas!!


RSS 2.0