Jag hoppas jag drömmer att marken du går på går sönder


Musse


Den lilla syslingen


.....

Precis vart rökt i gömma med en vän. Tala av oss lite skönt att det finns männsikor som vill lyssna i bland och stå på ens sida. Om nån försöker sms mig så är jag inte dryg och inte svara min telefon har bara lite problem förtillfället.

The Magician Remix


Bubble friends


FELIX 16ÅR!!!


Min flagstång till kusin fyllde 16 år i går så idag åkte jag och Niclas med mormor i gröna fården till Täby för att fira honom. I kvällen ska jag försöka sitta hemma och käka chips och plugga klart den sista skiten jag har kvar.

Broderns studentJust a little bit drunk in the park


SOMMARLOV


I know places we can go babe

Den platsen som jag förtillfället älskar är våran baksida där solen ständigt är över och värmer upp en på några sekunder där mammas alla blommor är finnare än vanligt. Kattis rullar runt i den stora jordhögen man kan andas i lugn och ro och andas in ohälsosamt om man vill det det är nog min plats på jorden denna sommarDu är inte klock Madicken

Hihi fick ett mejl i dag där det stod: Ligger hemma dödssjuk och uttråkade varje cigg jag tar känns som tusen knivar dock är paketet som jag öppnade i morse slut nu och klockan är bara fyra. Jag slog på min gamla tv och tryckte på fel knapp och helt plötsligt slogs jag av min barndom och kände mina systras tjat om denna satans Madicken så här får du satansverk tillbaka i en bätte veration. Hahah fina ord av en fin grabb som gav mig dessa :)

Sorry om det bara blir en massa bilder men mitt liv känns aningen för tråkigt och komplicerat förtillfället folk kommer bara bli irriterade på mig om jag skriver nåt.

You might not be able to fight like a samurai, but you can at least die like a samurai.”


Sparka mig i Harka


Du som alltid följt mig hem nykter eller alldeles för full


Might as well jump! JUMP

Ett par timmar mixning på vinyl med gamla Van halen skivor (pappa kommer döda mig) ett par timmar inmatning till dator senare så låter ett för jäkla jobbigt ljud i öronen lär sitta i ett par timmar till. Men nu ska jag sova mina ögon känns som fyrkanter. I morgon ska det fotas har fått stink på nåt för satans roligt hoppas tompan kan ta sig hit annars får jag en tår i ögat.

RSS 2.0