Mitt huvud går ahhhh!!!

Måndagar kan ta sig hårt nånstans :´( Hade sjukt lång lunch så gick och fikade med Amanda och sedan hängde jag med mysklassen i biblan i skolan. Är dööö trött nu så tror jag ska ta en lång dusch och ta en powersovstund så att denna satans huvudvärk försvinner från min skalle :/

söta bilder från i lördags :)

http://dureforselinas.blogg.se/

It's been a long cold lonely winter

Hejsan här sitter jag och kollar på gamla bilder från i våras/sommars och får en storlängtan att kunna bära min hatt 24/7 och ha på min inrökta jeansjacka och bära mina vita converse som snart bara håller ihop sig själva i småtråddar och sjung högt till Miike Snow, Hoffmeastro och Oskar Linnros på någons altan fram till små timmarna, få höra Julia sjunga snappsvisor, dansa fuldans tillsamans med Johanna och hänga med massa härligt folk i nånslags frihet.


When I was younger so much younger than today

Hellu :) Har precis kommit hem från en trevlig kväll med några fina brudar, Vi käkade på ett glas och sen hängde en stund hos Märta. :)  

 


Ljus Kärlek i solljusetI was damned by the light coming out of her eyes

Jag är så fruktansvärt pumpad på livet för tillfället :D Dagen har vart super bra, Hade en skit rolig media lektion med ett massa springande med Amanda och sen va vi fruktansvärt när att vinna ett pris men Julia den jäkeln med sina böner tog det i från oss x)
Sen blev det en stund istallet var helt själv där för första gången på länge vilket är den bästa avkoppling för mig. Det är sjukt kul med alla sköna brudar i stallet men att kunna gå runt och tänka för sig själv och ha intresanta samtal med sin häst x) Nu ska jag i alla fall käka lite fruktsallad och plugga lite och sen hoppa rätt i säng :)För alla gånger som vi dansat å sjungit med fast ingen kan.

Sjuk, sjuk, sjuk bläää... :( Blir att tvinga sig yr sängen och åka till stallet nu som min hjärna tycker är mycket bra men min kropp säger att det kan dra åt helvetet.
Är ändå VÄDLIGT glad för ska planera en sjukt rolig tripp till Falsterbo i sommar med några grymma brudar :D


Om du var ett reng skulle jag va hav och land.
Blev mys kväll hos Märta igår med ett fint gäng :)


Tell me a story about how you adore me.

Fröken up to no good här som har pluggat hela kvällen och som nu dricker té, läser Keith Richards självbiograf och lyssnar på Rolling stones Exile on main street och som kommer somna om vilken sekund som helst. Good natt

Stopp och Galopp!!

Hej jag överlevde en dödsdömd helg tack vare Söt Gustav och Exfrun Amanda som med sina fina ord som kan förgylla en hel livstid :) Pöss på er.
Fullsmackat schema för veckan, massa skolgöra men går man i en super duper klass så är allt lungan och mycket läxor men va fan inte långt kvar till sportlov får man tänka (hehe va ju precis jullov xD)
Och om vädret vill vara på min sida så kommer det snö så att jag kan rida för fullt men skiten kommer ju bara smälta mer och bli ännu isigare blööööö :( Men har men har man ett gäng underbara brudar i stallet så kommer man på annat göra :)

Nu ska jag käka och packa ridkläder och dra till stallet plus att vi ska ha tisdagsmys så köpt vaniljahjärtan (fanns inga winerbröd:/) till brudarna :)I could never really live without you


hey mister mister can i have my Paulie back Please!!!

Brist på ett liv förtillfället :/ Denna blogg kommer bli en deppblogg snart igen men så är det när man förkrossar sig själv saker man borde hålla sig utanför. Har i alla fall satt upp en lite rolig bild på My på min fotoväg som gör mig lite glad :)


surrounded by coolness


i´m a joker i´m smoker i´m a midnight toker

Tjenare där ute här ligger jag nerbäddad i min säng med en kopp té och lite Marabou och lyssnar på en av tiderns mest vackar smörsång och som gör mig smått irriterad för stunden pågrund av vissa känslor som jag inte borde känna bara för att jag började använda min dumma hjärna och började se hur saker låg till och för att det alltid ska vara nån ivägen :(

jaja nu ska jag sova och gå igenom morgon dagen med ett försökt till att hålla huvudet högt Ha-Ha lycka till, till mig.
God natt hoppas att morgon dagen inte är lika bläää


Wild, wild horses, we'll ride them some dayFotade Vickan i går när hon red och dem blev så där det var väldigt mullet och och jag stod i två meter hög snö så var väl inte den mest perfekt dagen att fota.

Vi är bättre än grå.

Åhh vilken underbar dag, kämpade mig upp i och ner i två meter hög snö för att fota Victora när hon red sina hästar, kommer upp bilder på det i morgon :) Sen nu på kvällen kom brudsen hit och lagade Tacos och körde lite lekar, sen drog vi iväg och åkte sopsäck och sen tillbacka till huset, blöta och överlyckliga och sen stod Johanna utanför mitt hus och gjorde mig glad. Nu ska jag ut och tala med min fina vän och sen ska jag slänga mig i sängs och får tyvär inte sova länge i morgon :/ God natt alla fina människor. 


I love your glasses my Russian Bed

Hellu Jag är trött. Blev inte många timmar sömn i går och förtillfället så är det party party nere i källarn hehe men sånt är livet får sova ut på söndag, jag har sutit framför denna fina appart till dator hela kvällen och läst halvt meningslösa saker som vanligt. Förutom det, så har jag blivit slagen i huvet av min kusin, Var ut en snabbis och träffat en fin vän, tala snabbt med fina Erika Och fått ett Fruktansvärt fint sms från Svagen Det var allt från min intresanta kväll. Nu ska jag kolla på solsidan och försöka somna :)Exile on mainstreet.


WE<3IT

Just as every cop is a criminal And all the sinners saints

Blää hatar snö för tillfället legat hemma och vart drängförkyld hela dagen och läst och lyssnat på musik, Något som är bra i alla fall är att jag har fått mina skivor från cdon känns lagom bra när man får köpa tre skivor för 150 kr :)


I'm Paris blue, I miss you I'm not good enough for you Paris blue


Årets... Del 1

Årets bästa Fest: Min och Sofies födelsedagsfest. Underbart med dem finaste.

Årets bästa sommarhäng: Kvällen hemma hos Johanna kommer alltid vara svårslaget, Julia gjorde hela kvällen med snaps visor och årets skönaste kommentarer :)

Årets Bästa Citat: Det här är inte vatten sagt av Julia Ivarsson innan hon slogs med blodiglar :D

Årets bästa händelse: Balen <3 kommer aldrig att glömma :)

Årets Värsta händelse: Hoffmaestro, Tack Emma för hjälpen <3

Årets Nykomling/ar: My och Amanda ni har gjort höstterminen väldigt grym :)


Gott nytt år!!RSS 2.0