Wildwood flower


No this is not a summer dream i said it´s just the drying of the lawns that want to leave us here
within the light he is my storming heroin

Jag har äntligen lyckats sova 6 på en natt känns inte så bra att man sovit typ 20 timmar på en vecka.
Åkte upp sliten och ynglig till stockholm och jobbade ett par timmar min rygg höll på att döda mig och hela min kropp knött sig bubbel så fort jag tog upp en tallrik. När jag väl tog en paus så satte jag mig i omklädes rummet och ringde upp mamma och brött ihop totalt, satt på golvet och höll tillbaka tårarna.
Fräshade upp mig snabbt och käkade en stor jävla köttbit och en massa pomes. Fick sluta lite tidagre fär att hinna med att åka till Rimbo och fira fina Klara och Sara jag försökte vara social men när man kan knappt kan sitta för att ens rygg är som 90 årings så är det svårt att le.
Bästa på hela kvällen var när jag, Erika, Eve och Carro skulle åka hem har nog inte skrattat så mycket på länge vi skrämde upp varandra om alla rimbo bor. Sedan ringde vi upp sötnosen Sofie och sa åt henne att dra till donken och där slutade i storsätt hela kvällen.


Jag svävar bland molnen.


I'm just a blind man on the plains, I drink my water when it rains

Godmorgon, har precis sovit fyra timmar sutit uppe sen tolv i natt och pluggat, Blev mys i parken igår med några söta brudar, ikväll blir det fira jordens undergångs hos Johanna men nu ska det städas opch plugga lite mer, vilket liv man har...

Bilder från när vi satt i parken för några veckor sen. http://strombeerg.blogg.se/

Vi började från att dyrka allt på jorden till att spika upp henne på ett kors och våldta henne varje dag

sitter förtillfället i skiten med ett skolprojekt och vi måste börja om från noll och allt skall vara klart på tisdag (STRESS!!) Jag och Emma har börjat tagit kvällspormenader vilket är dunder mys vi gick hela vägen till Julia i måndags och överraskade. Och sen vill jag skryta om att jag har haft troligtvis en av dem bästa lektionen på väldigt långt tid idag med Houman sebghati vilket vara kanska awesome.


Like toy soliders

Man börjar bli rikigt skoltrött nu man vill bara bli av med allt och ta det lungt, Försöker bli klar med alla rester som känns som det är lite för mycket förtillfället nu. Sitter nu och skriver en utvärdering till musikvideon med eminem låten och lite andra grejer runt det och ska väl snart leta upp numret till polis (inte 112) och få klartecken. Dock snurrar mitt huvud och känns som det väger ett ton men har sovit i soffan hela dagen så får myror i benen av att slockna igen men måste bli klar ska dra till moster i kväll och ta bilder och snacka med kusinerna.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram

Bästa tisdagen på länge, skrivit nationella i engelska som gick förvåndade bra, myst med Sara, Petra och Rasmus i solen bland halva skolan på skolbaksidan, sket i sista lektionen och satt mig ute på framsidan och pluggade i den nästan för varma solen, och somnade sedan som en stock i soffan tils Märta ringde mig och det bestämdes tid vid grydan och handlades gott skit och vi cyklade med Emma till parken och myste. nu gäller bara plugga ska fan sätta samhällsprovet i morgon :D


Tickle me pink


To dream of things like a little river to the golden ground


Singing in the rain

Regnet ligger tung över Norrtälje och gör att det mesta känns grått för tillfället.

RSS 2.0