The only thing i know

You are perfect but you're empty
And it gets so lonely in my mind
Cos your image in my memory's
The only shred of you that's left behind
You were real but then you left me
And that's the part I can't accept
So I'll keep on living with your memory
Because it's all that I've got left.

Enter the jokers lair

Jag känner migg helt tom och jag orkar knappt hållla ögonen öppna på dagarna, det spelar ingen roll hur länge jag sover eller hur lite jag gör under dagen jag vaknar ändå lika sliten. Det hjälper  inte att man har en fett hög med skol rester som ligger och skräpar och blir värre och värre. Jag har nog aldrig längtat så mkt efter ett lov som nu. Dagens rädd var i alla fall min lilla ponny men nu ska jag äta middag och sen kommer jag slockna direkt.

Happy to you

Efter en lång vecka så ligger jag äntligen nerbäddad och min kropp är total slut. Veckan har beståt av den värsta måndagen på länge dog i min säng redan vid nio. Tisdagen fyllades med en lång dag av radio inspelning och en massa annat men kunde inte ha slutat på ett bättre sett än att Vicko kom körades i sin bil med sitt nytagna körkort och vi körde rätt ut i vildmarken till vackra roslagsbro för att dricka kaffe och käka chokladbollar hos finaste Humlan men Ztina och Sara. På Torsdagen var också så himla fin och jag lunchade med fina vänner på storatorget och vi mumsade godste mackorna, på kvällen styrde Johanna tacko middag och bjöd på kanske det godaste efterrätten jag någonsin ätit. proppmätt gick jag hem och somande med ett leende på läpparna. Igår åte vi ut och röjde i Vickans lilla stuga och jag dansade mer än jag gjort på länge vilket resulterade i att mitt jobbpass i dag gick så där men jag städade och plockade och kände mig allmänt dukigt när jag satte mig på bussen hem en cykeltur hem och jag sitter nu här. I morgon väntar skolan och då ska jag krama om min saknade Sara och skämas för förra lördagens bravader då dem inte hunnits förklarts än.


Tänk att så lite kan göra så mycket


Vase


Paddling out


How fickle my heart and how woozy my eyes

En veckas praktik avklarad och det har gått relativt bra har vart med i morgon radio varje morgon och gjort allt möjligt från att vika flyga blad, planerat vårt egna radioprogram åkt till Rimbo och delat ut flygablad och vart flera rundor i norrtälje och delat ut ännu fler flygablad. Igår drog jag mitt slitna jag och en väska fylld med dricka och åkte ut till Vickan och började förkröka för att sedan dra vidare för att fira fina Louise, Eve och Carro som styrde stor 18års fest. mycket dans och skratt och för mkt dricka vidare åkte jag hem. Vaknade upp med en hemska bakfylla och flera minnesluckor och en en smått ångest men jag hoppas att jag hade jäkligt roligt i alla fall. i morgon börjar andra veckan på praktiken och jag skulle göra vad som helst för att gå till skolan i morgon.

vi är som bäst på fest min vän


Black tin box


i’m a goddamn coward, but then again so are you


Den tysta rebellen

Första dagen av praktik avklarad

Make Kony Famous


Hittade en gammal tidning


PressPausePlay


.

Klockan slår snart ett och jag ligger här vaken och skriver på ett manus till nåt framtida projekt. Jag håller också på att hosta sönder
mina lungor som så gärna vill lägga av vilken sekund som helst känns det som.
Dagen har beståt av en lång RBL lektion som beståd av tre rökpauser och två fika pauser vilket betyder att jag
inte gjorde ett piss. Sen traskade vi upp till
gamla roslags och kolla på en teater som heter Järnnatt som var väldigt bra.
Sen gick jag hem och sov i flera timmar och vakade upp med denna hosta vid klockan åtta och kanske är
andledeningen till att jag sitter här nu och tycker synd om mig själv.

Askan är den bästa jorden


Ett lov


RSS 2.0