Somebody


Äppelknyckarjazz

Efter en lugn helg med släktmiddag och storstädning i stallet så började veckan inte så bra då hela skolan hade ett stort gråttmoln över sig. Men idag först så verkade det vara lite energi tillbaka och jag har kommit in en bra bit på en massa grejer som jag ligger efter med vilket känns bra då jag gått och vart super stressad för att inte hinna med.
Nu ska jag börja packa och kolla över vad jag ska ha med mig till London nästa vecka.

Hade på mig min nya vita kläning idag


Outsiders dressed up like sunday morning

Tog mig till en vanlig affär i går och köpte för första gången på två år ett par jeans svart blev det för hela 99 kronor på h&m och köpte även en kofta och en kläning, sen passade jag även på att springa in på intersport där det var en hundring rabatt på alla converse så köpte ett par svart sådana.


Vila i frid Melinda


En helg


He was born a fool for love

Måndag igen efter en mys helg hade några sötnos här hos mig i lördags, vi satt och myste i uterummet och somnade med skit katten kattis brevid mig och vakna vid två tiden av att hon sprang runt med en cheeseballs påse över kroppen och kom inte ur den så fick leka hjälte och rädda henne. Och i går var jag och jobbade hela dagen och serverad öl till glad djurgårdare som firade den vackra segern. Efter en seg dag i skolan ska jag nog släng mig rätt tidigt i sängen och dricka en massa té och kolla på Hollywoodfruarna.

Foto Johanna Norlin (http://johannanorlin.blogg.se)

I know that home is where you want me

Hej nu ska jag dra till skolan efter lång sovmorgon och på ryggen sitter min ny/gamla ryggsäck som jag köpte häromdagen och spelar Yeasayer i min ipod.

Electropop!!

Allt rullar på som det ska. En resa till London V.40 är bokad jag fyller år två dagar efter vi kommer hem därifrån en favorit i repris från förra året kanske blir av men lite större denna gång. Dagarna blir dock bara mörkare och gråare men oj så mysigare allt blir. Nu ska bara min förkylning bort så att man kan leva normalt.


Snälla gå in och rösta

Anna Tollwé och Peter Mäkelä har blivit nominerad till svenska designpriset
för utbildnings- och informationsmaterialet blödarsjuka för Dummies.
För att vinna så måste de få hjälp Snälla gå in och rösta. Jag har blödarsjuka i släkten och vi behöver all
hjälp som går att sprida kunskapen vidare om blödarsjuka.
Gå in och rösta på www.designpriset.se/rostning.php, röstningen pågår bara under v.36.

Roligt plugg!!



They can´t hurt you now


Dance and eat ice-cream


Alla dagar åker ihop


Det är okej att känna


SO DANCE WHILE YOU CAN

Ännu en vecka är snart på väg att ta slut allt går så jäkla fort nu. Skolan börjar komma igång ordentligt och alla i klassen är redan hösttrötta och det har dragits underbart mkt sexskämt hela veckan och har blivit mobbad om en jäkla spis. Är glad att killarna tyckte att det ska bli kul att jag börjar rörligbild nästan alla killar i klassen som går det och en annan tjej så lär få ha jäckligt roligt om man säger så. Men nu ska jag fortsätta måla fått hem 10 färgburkar och en jäkla massa annat så nu är det bara att vara kreaktiv.

RSS 2.0