Hej


.

Jag är så less på att flyttad omrking för andras, orkar inte planera flera månder framåt för jag vet verkligen inte hur något kommer vara och jag vet inte om jag kommer vara lättad och glad eller må allmänt skit. Jag är så sjukt glad att jag har Erika förtillfället som kommer med dem bästa orden och faktiskt frågar hur det är med mig medans andra slänger ut ord som gör en både räddare och mer ledsen och trots att det mycket möjligt stämmer så är det verkligen inte sånt man vill höra när en nära släkting har blivit sjuk.
Nej nu ska jag sova bort det här ska försöka ta igen mina nio timmar sömn som jag fått denna vecka och njuta av min långa sovmorgon och sedan ta en morgon promenad och röka upp mitt femte paket denna vecka. God natt.

Där lärde jag mig att änglar bara finns i snön


Tråkigaste bloggen.....

Mitt liv går åt att plugga genom rester och arbeten. Sitter förtillfället och skriver en filmanalys av Gudfadern II, Sen väntar matteboken för att plugga på till ett omprov nästa vecka. Vaknade till liv i veckan när jag fick två IG varningar. Dock har den största lättnaden lyft vilket var Matte B som jag äntligen har bytt till projekt och förtagande.


Älskade Markus Krunegård


Make it big och let it be small again


Lucky strike och ett stort glas rött


2011


Gotye

Började lyssna på den här killen i september och slutade med att jag köpte första skivan veckan efter och köpte Making mirrors i november när den började säljas i Sverige. i denna video ser man hur han spelade in låten Eyes wide open wide som är en av låtarna från hans skiva  och det är förjäkla coolt att se hur han gör.

White winter hymnal

Bilder: (http://lifeofjulia.blogg.se)

2012 började som en enda bomb med nåt tråkigt varje dag från en skaddad häst till ett hjärta krossat till en jätte förkylning med feber  till en cancer sjuk farfar så kände jag att allt kunde inte bli sämre så blev denna dag väldigt mysig med en åktur till Stockholm med min lilla kusin Jonta som ville åka till buttricks han hittade en kortlek i A4 storlek och vi käkade en lunch på Donken. Åkte hem och direkt till stallet promenrade min guldgris som har går så gott han kan på sin hovar som värker. ett snabbt ombyte, en god middag så cyklade jag till flygis och möte upp dem finaste vännerna för en massa filmmys och gottegott så känner jag mig glad att somna det som skulle göra allt änu bättre är om Sverige vinner nu.

We found happines in a hopeless place


01/01/12

Mitt huvud är tung som sten och jag har glidit runt i en groggy värld hela dagen så är jag ändå så glad efter gårdgen som var så sjukt rolig. Vi käkade tre rätts hemma hos mig med lövbif och klyftis och märta och emma hade med sin en rikigt glassbomb. Hemma hos Maja var det en underbar stäming och jag skattade tils magen gjorde ont tillsmans med Emma på en trappa som vanligt det har blivit lite våran grej.
Tolvslaget var helt underbart och sprg runt och kramade och pussade på en massa fina vänner. och sen dansade vi en lång stund och Julia och jag sjöng högt och livat och var allmänt lyckliga.
Dock blev kvällen små jobbig på slutet då jag sprang på läskigt skakiga benen till Märta och Tommi i tårar och sökte skydd och bara skratta av mig.
Somande som en stock i soffan med Petra och Sara och vakande med en rejäl snurrig värld och kämpade mig till Donken och käkade med några fina vänner. Se har jag bara legat död i soffan och käkat godis och drukigt cola.

RSS 2.0